Uhkatilannekurssit

Kenenkään ei tulisi kohdata uhkatilanteita omassa työssään. Kuitenkin uhkaavia tilanteita saattuu. Opit ennakoimaan tilanne, varautumaan ja toimimaan sinua tai työkaveriasi uhkaavassa tilantessa ammattilaisen opastuksella. Valitse kurssi oman toimialasi mukaan tai ota yhteyttä niin suunnittelemme koulutuksen juuri teille.

Kaupan uhkatilannekurssi 4h

Myymälöille suunnattu ytimekäs uhkatilannekoulutus, jossa kauppias ja työntekijät saavat eväitä tunnistaa ja toimia uhkatilanteessa, joka kohdistuu työkaveriin tai asiakkaaseen, muokata tuotteiden sijoittelua vähentääkseen hävikkiä jne.

Kesto: 4h

Apteekin uhkatilannekurssi 4h

Apteekille suunnattu ytimekäs uhkatilannekoulutus, jossa apteekkari ja työntekijät saavat eväitä tunnistaa ja toimia uhkatilanteessa, joka kohdistuu työkaveriin tai asiakkaaseen, muokata tuotteiden sijoittelua vähentääkseen hävikkiä jne.

Kesto: 4h

Teollisuusalan uhkatilannekurssi 4h

Konepajoille ja teollisuusyrityksille suunnattu ytimekäs uhkatilannekoulutus, jossa kaikki saavat eväitä toimia uhkatilanteessa, joka kohdistuu työkaveriin, yrityksen aineellisiin elementteihin, lisäksi tuotannon äkillinen keskeytys

Kesto: 4h

Hoitoalan uhkatilannekurssi 4h / 8h

Hoito- ja hoiva-alalle suunnattu kokopäivän uhkatilannekoulutus, jossa harjoitellaan tunnistamaan uhkaavaksi syntyvä tilanne, reagoimaan ja toimimaan oikein hyvillä otteilla ja tekniikoilla.

Kesto: 8h

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ensiapukurssit

Ensiapukouluttajamme ovat ammatiltaan laillistettuja ensihoitajia/sairaanhoitajia, joilla on ensiavun opettamisen lisäksi…

Paloturvallisuuskurssit

Paloturvallisuuskoulutukset on tarkoitettu kaikille työpaikoille. Valitse lyhyempi ja ytimekäs alkusammutuskurssi…

Tilaa kurssi tai ota yhteyttä

Innovatiiviset ja mukaansa tempaavat ensiapukurssit, alkusammutuskurssit ja uhkatilannekurssit innostavien ammattikouluttajimme johdolla? Ehdottomasti!