Ensiapukurssit

Hätäensiapukurssi 4h

Ytimekäs, tehokas ensiapukurssi, jossa pääpaino henkeäuhkaavissa tilanteissa. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 4h

Hätäensiapukurssi 6h

Ytimekäs, tehokas ensiapukurssi, jossa pääpaino henkeäuhkaavissa tilanteissa. Lisäksi voit valita haavat tai sairauskohtaukset. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 6h

Hätäensiapukurssi 8h

Toiminnallinen kokopäivän ensiapukurssi, jossa pääpaino henkeäuhkaavissa tilanteissa, haavoissa ja sairauskohtauksissa. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 8h

Ensiavun peruskurssi 16h

Toiminnallinen ja laaja kahden päivän ensiapukurssi, jossa monipuolisesti henkeäuhkaavissa ja arkisissa ensiaputilanteissa toimimista. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 16h

Ensiavun jatkokurssi 16h

Toiminnallinen ja laaja kahden päivän ensiavun jatkokurssi, jossa paljon lisäaiheita. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 16h

KIDS-ensiapukurssi 4h

Toiminnallinen ja ytimekäs hengenpelastavan ensiavun kurssi päiväkodin tai alakoulun henkilökunnalle. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 4h

Ammattikuljettajan ensiapukurssi 7h direktiivi

Kuorma-auton- ja linja-autonkuljettajille suunniteltu kokopäivän toiminnallinen ensiapukurssi, josta saa yhden jatkokoulutuspäivän (direktiivipäivän).

Kesto: 7h

VESO-ensiapukurssi 3h

Opettajille ja koulun henkilökunnalle suunnattu toiminnallinen puolen VESO-päivän pituinen ensiapukurssi. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 3h

VESO-ensiapukurssi 6h

Opettajille ja koulun henkilökunnalle suunnattu toiminnallinen koko VESO-päivän pituinen ensiapukurssi. Lähiopetuksena, webinaarina tai näiden yhdistelmänä.

Kesto: 3h

Hoitoelvytyskurssi 2h

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu hoitoelvytyskoulutus, jossa sairaalatasoisella potilassimulaattorilla harjoitellaan elvytystä, defibrillointia, hengitysteiden hallintaa ja hapetusta, kanylointia jne.

Kesto: 2h

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Paloturvallisuuskurssit

Paloturvallisuuskoulutukset on tarkoitettu kaikille työpaikoille. Valitse lyhyempi ja ytimekäs alkusammutuskurssi…

Uhkatilannekurssit

Kenenkään ei tulisi kohdata uhkatilanteita omassa työssään. Kuitenkin uhkaavia tilanteita…

Tilaa kurssi tai ota yhteyttä

Innovatiiviset ja mukaansa tempaavat ensiapukurssit, alkusammutuskurssit ja uhkatilannekurssit innostavien ammattikouluttajimme johdolla? Ehdottomasti!