Referenssit

Satavuotias Åbo Akademi toimii Turussa ja Vaasassa. Suomen ainoana ruotsinkielisenä yliopistona Åbo Akademi kouluttaa laajasti. Tutkimustyö on monipuolista ja siinä keskitytään mm. vähemmistöihin, lääkekehitykseen ja diagnostiikkaan, molekulaariseen prosessi- ja materiaalitekniikkaan sekä mereen.

Åbo Akademi järjestää useita kertoja vuodessa ensiapukoulutuksia ja uhkatilannekoulutuksia henkilökunnalleen. Camilla Safety on järjestänyt ensiapukoulutukset, uhkatilannekoulutukset ja lisäksi toimittanut defibrillaattorit ja huolehtii laitteiden ylläpidosta.

Paraisten terveydenhuolto kattaa kaikki kaupungin terveydenhuoltotoiminnot ennaltaehkäisystä sairaanhoitoon. Myös terveydenhuollon ammattilaisten kohdalla haluamme ylläpitää hyvää ensiapuvalmiutta.

Ensiapukoulutukset pidetään terveydenhuollon omissa toimipisteissä, joissa Camilla Safetyn kouluttajat järjestävät säännöllisesti toiminnalliset terveydenhuollon eri ammattiryhmille suunnatut ensiapukoulutukset, hoitoelvytyskoulutukset ja uhkatilannekoulutukset. Lisäksi Camilla Safety on toimittanut defibrillaattorit ja huolehtii laitteiden ylläpidosta.

Merikratos on tukena solmukohdissa”

Vuonna 1999 perustettu, työntekijöidensä omistama Merikratos tarjoaa perhepalveluita, terveydenhuollon palveluita ja palveluita ammattilaisille. Merikratos on kotimainen, yhteiskuntavastuullinen hyvinvointitoimialan yritys.

Camilla Safety järjestää työntekijöiden säännölliset ensiapukurssit, jossa on huomioitu aikuisten, lasten ja vauvan ensiaputarpeet.

Kaarinan apteekki toimii Kaarinan keskustassa palvellen asiakkaita kuutena päivänä viikossa ison ammattilaisryhmän voimin.

Kaarinan apteekki huolehtii asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta ja on kouluttanut koko henkilökuntansa. Camilla Safety on järjestänyt henkilöstön uhkatilanne- ja ensiapukoulutukset, toimittanut apteekkiin defibrillaattorin ja huolehtii laitteen ylläpidosta.

Turun Kaupunginteatteri on vuonna 1946 perustettu Suomen ensimmäinen täyskunnallinen teatteri ja on aina toiminut perinteisenä repertoaariteatterina. Teatteri tuottaa vuosittain 5–10 ensi-iltaa, useita vierailunäytäntöjä ja yhteensä noin 400 esitystä. Teatterin katsojamäärä on noin 100 000 vuodessa. Lisäksi teatteri työllistää suuren joukon ammattilaisia.

Turun Kaupunginteatteri huolehtii henkilökunnan ja vierailijoiden turvallisuudesta järjestämällä säännöllisesti ensiapukoulutuksia. Peruskorjauttuun teatteritaloon hankittiin myös uudet defibrillaattorit. Camilla Safety järjestää vuosittaiset ensiapukoulutukset, on toimittanut defibrillaattorit ja huolehtii laitteiden ylläpidosta sekä on järjestänyt uhkatilannekoulutukset henkilökunnalle.

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus toimii Varsinais-Suomen alueella ja tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille arjen ja terveyden tueksi mahdollistaen hyvän, omannäköisen elämän.

”Näemme turvallisuuden kokonaisuutena, joka on tärkeä niin henkilökunnallemme kuin asiakkaillemme. Pitkäaikainen yhteistyö Camilla Safetyn moniammatillisen kouluttajatiimin kanssa on mahdollistanut jatkumon, jossa ylläpidämme henkilökunnan osaamista eri ensiapukursseilla, lääketieteellisen yksikön hoitoelvytyskoulutuksilla, debriefing-koulutuksilla sekä vedestä pelastaminen -koulutuksilla”.

Ekopartnerit tuottaa ympäristöä säästäviä jätehuollon kokonaispalveluja Turun alueen elinkeinoelämälle. Ohjaamalla materiaalit kierrätykseen ja energiahyötykäyttöön minimoidaan loppusijoitettavien jätteiden määrän. Asiakaslähtöisillä ratkaisuilla Ekopartnerit tukee asiakkaidensa liiketoimintaa.

Ekopartnerit huolehtii henkilökunnan ja kuljettajien turvallisuudesta järjestämällä säännöllisesti ensiapukoulutuksia. Koulutuksista on myönnetty Liikenne- ja viestintäviraston Traficomin ammattikuljettajan jatkokoulutuspäivät. Lisäksi hankittiin CR2-defibrillaattori parantamaan valmiutta. Camilla Safety on järjestänyt ensiapukoulutukset, toimittanut defibrillaattorin ja huolehtii laitteen ylläpidosta.

NDT Aura Oy on kotimainen, ainetta rikkomatonta testausta ja laadunvalvontaa tekevä yhtiö, joiden palveluita käytetään mm. hitsaavan teollisuuden parissa ja teollisuuslaitoksilla. Tavoite on olla parhaimmistoa laadussa, palvelussa ja työturvallisuudessa.

Camilla Safety on huolehtinut työntekijöiden ensiapukoulutuksista ja ensiaputarvikkeista. ”Camilla Safety:n järjestämä HätäEA-kurssi koettiin erittäin onnistuneena. Kouluttajan käyttämät metodit saivat osallistujat oppimaan hätäensiavun annossa tarvittavat taidot, mielekkäästi. Suosittelen.” Matti Ojansivu / tj

 

TS-Yhtymä on monipuolinen media- ja graafisen alan yhtymäkokonaisuus, johon kuuluu mm. Turun Sanomat, Hansaprint, Newprint, useita paikallislehtiä, Nitro Group, Turun Paikallisradio sekä Artukaisten kiinteistö- ja huoltopalvelu Oy.

”Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisesti monipuolisen ensiapukurssitarjonnan hätäensiapukursseista ensiavun jatkokursseihin vastaamaan tarpeita eri yrityksissä ja työtehtävissä. Camilla Safety on järjestänyt henkilöstön ensiapukoulutukset jo vuodesta 2007, toimittanut defibrillaattorit ja huolehtii laitteiden ylläpidosta sekä toimittanut ensiaputarvikkeet toimipisteisiin. Kursseista myönnetään myös Traficomin ammattikuljettajan jatkokoulutuspäivät.”

Pernod Ricard Finland Oy on Suomen alkoholimarkkinoiden toiseksi suurin toimija ja osa ranskalaista Pernod Ricardia, joka valmistaa, maahantuo, markkinoi ja myy yhteensä n. 400 kotimaista ja kansainvälistä alkoholituotetta, mm. Mumm, Gato Negro, Lapponia. Pernod Ricardin tuotantolaitos sijaitsee Pansion teollisuusalueella Turussa.

Camilla Safety on järjestänyt ensiapukoulutukset, toimittanut defibrillaattorit ja huolehtii laitteiden ylläpidosta. ”Tehtaan ja toimihenkilöiden turvallisuuteen panostetaan. Koulutuksista pidetään, ne ovat selkeät, opettavaiset ja kouluttajat hyvät!”

”Järjettömän hieno”

”Järjettömän hieno, paljon tietoa selkeästi ja mielenkiintoisesti esitettynä – tulisi olla kansalaisvelvollisuus käydä jokaisen tämä. Parasta kurssille oli ope, materiaalit ja käytännönharjoitukset. Suosittelen ehdottomasti!”

”Vetäjä aivan mahtava”

”Hyvä ensiapukoulutus. Vetäjä aivan mahtava. Kertaakaan ei ollut pitkävetistä tunneilla”

”Innovatiivinen ja loistavan ammattitaitoinen”

”Riittävän kattava, hyvin suunniteltu, innovatiivinen ja loistavan ammattitaitoinen ja motivoitunut opettaja hyvällä vuorovaikutussuhteella opetettaviinsa.”

”Eläytyvä ohjaaja, monipuolinen, hyvin valmisteltu”

”Pidin erittäin paljon, kiitos! Eläytyvä ohjaaja, monipuolinen, hyvin valmisteltu ja toimiva kokonaisuus!”

”Ihanan toiminnallinen!”

”Pidin kovasti, kiva ja vakuuttava ja oikein asiantunteva kouluttaja 🙂 Ihanan toiminnallinen!”

”Innostava kouluttaja”

”Koulutus oli antoisa ja hyvä. Kiitos hyvälle ja innostavalle kouluttajalle.”

”Järjettömän hieno”

”Järjettömän hieno, paljon tietoa selkeästi ja mielenkiintoisesti esitettynä – tulisi olla kansalaisvelvollisuus käydä jokaisen tämä. Parasta kurssille oli ope, materiaalit ja käytännönharjoitukset. Suosittelen ehdottomasti!”

”Todella kiinnostava ja kaiken kattava”

”Todella kiinnostava ja kaiken kattava. Monimuotoinen läpikäyminen. Tulen mielelläni myöhemmin uudelleen.”

”Erittäin hyvä koulutus”

”Kiitos! Erittäin hyvä koulutus. Kouluttaja näytti selkeästi ja kertoi selkeästi. Iloinen ja reipas kouluttaja.”