Lämpimästi tervetuloa Vähittäiskaupan ammattikasvatussäätiön Turun aluerahaston ensiapukurssille!

 

Kevään 2021 hätäensiapukurssit:

 

Kurssipaikan varaaminen

Kursseille mahtuu 15 hlöä/kurssi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan varaaminen on sitova. Yhdestä kaupasta voi ilmoittautua maks. 2 hlöä. Jos yhdestä kaupasta haluaa osallistua useampi, ole yhteydessä Camillaan asian tiimoilta: puh. 050 589 8079 / ensiapu@camilla.fi.

Varaa paikka rekisteröitymällä ylläolevan kurssilinkin kautta. Täytä osallistujan nimi ja sähköpostiosoite (sähköpostiosoite voi olla kauppiaan, jos työntekijällä ei ole sähköpostia), jolloin paikka varataan ja henkilökohtainen kurssilinkki toimitetaan sähköpostiin. Jokaisen osallistujan kohdalla tulee tehdä rekisteröinti hänen nimellään, jotta paikka saadaan varattua.

Kurssin hinta

Kurssimaksu on ilmainen Turun aluerahaston K-ruokakaupoille. Jokainen osallistuja saa kurssista ensiapukortin, joka on voimassa kolme vuotta.

Miten osallistutaan

Osallistuaksesi kurssille tarvitset oman tai työpaikan:

  • netillä varustetun tietokoneen/läppärin/tabletin SEKÄ
  • älypuhelimen/toisen tabletin

Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen kurssilinkin, jota kautta osallistut kurssipäivänä. Ohjelmana käytämme GoToWebinar ja saamastasi linkistä pääset avamaan ohjelman. Mikäli samasta kaupasta on ilmoittautunut kaksi osallistujaa, voivat he halutessaan osallistua saman koneen ääreltä, mikäli tietokoneen saa kytkettyä esim. isoon näyttöön.

Lisätietoa kursseista

puh. 0505898079 / ensiapu@camilla.fi

 

Kurssisisällöt

4h hätäensiapukurssi

8h hätäensiapukurssi