Vähittäiskaupan ammattikasvatussäätiön Turun aluerahaston tarjoaa ensiapukursseja syksyllä 2021.

 

Syksyn 2021 hätäensiapukurssit:

 

Kurssipaikan varaaminen

Jokaisen osallistujan tulee varata paikka haluamalleen kurssille linkin kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä osallistujan nimi + sähköpostiosoite (voi olla k-ryhmän tai oma esim. gmail-osoite). Huomaa, että henkilökohtainen kurssilinkki lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen. Kauppias voi myös hoitaa paikan varaamisen.

Kursseille mahtuu yhteensä 15 hlöä/kurssi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan varaaminen on sitova. Yhdestä kaupasta voi varata paikat maks. 2 hlölle syksyn kursseihin (huom! molempien tulee varata oma paikka). Jos yhdestä kaupasta haluaa osallistua useampi, ole yhteydessä Camillaan asian tiimoilta: puh. 050 589 8079 / ensiapu@camilla.fi.

Kurssin hinta

Kurssimaksu on ilmainen Turun aluerahaston K-ruokakaupoille. Jokainen osallistuja saa kurssista ensiapukortin, joka on voimassa kolme vuotta. Kortti toimitetaan postitse kauppaan kurssin jälkeen.

Miten osallistutaan

Osallistuaksesi kurssille tarvitset oman tai työpaikan:

  • netillä varustetun tietokoneen/läppärin/tabletin SEKÄ
  • älypuhelimen/toisen tabletin + tabletin.

Osallistua voi joko kotoa käsin tai työpaikalta. Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen kurssilinkin, jota kautta osallistut kurssipäivänä. Mikäli samasta kaupasta on ilmoittautunut kaksi osallistujaa, on myös mahdollista osallistua saman koneen ääreltä, mikäli tietokoneen saa kytkettyä esim. isoon näyttöön.

Kurssin laajuus on 4×45 min. Kurssiaika on klo 12.30-16 ja sisältää pari biotaukoa noin tunnin välein.

Lisätietoa kursseista

puh. 0505898079 / ensiapu@camilla.fi

 

Kurssisisällöt

4h hätäensiapukurssi

8h hätäensiapukurssi